torsdag 13 september 2012

Så smart.


3 kommentarer:

 1. Jag blir lite delad till det där. Förutseende kanske mer än omtänksamhet om medresenärer? Juste, men jag blir ändå lite ledsen när jag tänker på att barn inte alltid anses välkomna i det offentliga rummet.
  Läste nyligen en krönika om en tvååring som sjöng-skrek på tunnelbanan och medresenärerna såg argare och argare ut och mamman mer och mer stressad då hon försökte få tyst på barnet men inte lyckades. Då tog han som skrev krönikan ur öronsnäckorna och sa - Det är okey. Barn skriker!
  Och fler såna skulle jag ju hellre se :)

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig. Men det är onekligen jobbigt med skrik i flera timmar. Det tycker jag som är härdad av 11 års barnskrikande. Därför tycker jag att det var en bra gest. Förutseende. Jag tycker dock att barn är välkomna och att det hör till med skrik. Men det går inte att komma ifrån att det är tröttsamt med skrik, från båda barn och vuxna.

  Jag blir stressad av skrik... och uppskattar presenter ;)

  SvaraRadera
 3. Visst är det jobbigt med flera timmar barnskrik!

  På väg hem från Bangkok satt vi bredvid ett par som just hämtat sin pojke på ett barnhem. Han skrek i stort sett hela resan. Fast det störde oss i och för sig inte. Det var mer som att vara med på en förlossning. Och så spred dem ut skrikandet genom att gå med honom fram och tillbaka genom hela planet ;)
  Och det hade ju egentligen inte med det här att göra, haha. Det var bara en så häftig upplevelse :)

  SvaraRadera