måndag 10 september 2012

Efter fyra intensiva plugg-dagar, då vi haft sanskritprov, filmning (man blir filmad när man undervisade och sedan tittar man på filmen och får feedback), en massa yoga och en heldags historiaföreläsning, har jag nu landat. 
Utmattad. Jag är inte van att sitta i skolbänk. Det har varit roligt, som det alltid är, men det märkets på hela klassen att det varit intensivt. 

I dag sitter jag och svarar på flera doula-mail som kommit till mig under veckan. Det är så fint och bra, att så många söker en doula. Att det faktiskt börjar bli vanligare och vanligare och fler förstår storheten och braheten med att ha med sig en doula. 

September kommer att vara en riktig yoga-månad för mig. Jag ska gå flera påbyggnadskurser och all ledig tid måste jag jobba på hemtentan och läsa yogaböcker. Jag ska även vikariera, på föda utan rädslas gravidyoga, nästa tisdag. Det ska bli oerhört roligt och spännande. 
Jag tycker att det är ett sådant bra koncept. Att blanda gavidyogan, med Susanna Helis förlossnings-vertyg. Det är nästan så att man önskar att man var gravid, så att man kunde få gå den kursen.

I dag är det ingen vanlig dag. I dag ska nämligen en av mina närmaste vänner föda barn och jag har svårt att tänka på något annat. Det är så härligt pirrigt.
I mina tankar klappar jag henne på ryggen och skickar kärlek och styrka.
Det kommer att gå som en dans och snart har dom sin lilla son hos sig.1 kommentar:

  1. Det hade ju varit en fantastisk kurs att få gå! Kul att du får vicka där :)

    Också härligt att så många par väljer att föda med doula och att kunskapen om det växer!

    SvaraRadera