Om mig

Jag vill att du ska ha möjlighet att kunna vara närvarande och känna dig trygg under din förlossning.

Jag kommer att finnas där för dig. Hela vägen. Stötta dig som föder och ev. din partner, innan, under och efter förlossningen.


Jag kommer att hjälpa till så att förlossningen ska bli en sådan varm, trygg, positiv och stärkande upplevelse som möjligt.


Du väljer själv vilken typ av stöd du önskar. Jag anpassar mig efter dina önskemål, men jobbar vanligtvis mycket med närhet, avslappning och andning.


Jag är verksam i hela Stockholmsområdet.


Vem är jag då. Jo jag jobbar som yogainstruktör, skådespelerska och dockspelare. Jag är också mamma till fyra fantastiska barn.

Jag tycker väldigt mycket om djur. Jag har en fin rädd liten hund och en vacker ganska tokig katt. Jag äter sällan djur. För att jag tycker så mycket om dem.
När jag var liten ville jag bli veterinär och när min mamma ville att jag skulle komma hem och äta middag så fick hon gå till Rågsvedscentrums djuraffär. 
Där hittade man mig alltid.

 


Något som gör mig väldigt glad är Yoga. Därför försöker jag yoga så ofta jag bara kan. Jag är utbildad yogainstruktör och har gravidyogaklasser. 
Fotboll gör mig också väldigt glad. Och mat.  


Jag är inte bara mamma, jag är även fru. Fru Olin. Förr hette jag Schiöld i efternamn. Men så gifte jag mig med Filip på en gräsmatta på en skärgårdsö och blev Cecilia Olin. Det är ett av de vackraste minnen jag har. Den händlesen delar plats med mina barns födslar.

Det är en av anledningarna till att jag utbildade mig till doula. Att jag är så fascinerad av förlossningar och tycker att det är bland det vackraste som finns. Man skulle kunna kalla mig förlossningsnörd. Mina egna förlossningar har varit fantastiska. Det vill jag gärna att andra också ska få uppleva.
Så hösten 2010 gick jag klart Odis doulautbildning. Det är jag väldigt tacksam över att jag gjorde. 
Jag är även utbildad Föda utan Rädsla -instruktör. Så är du sugen på att gå en kurs så är det bara att höra av sig till mig.