måndag 28 november 2011

Doulamånaden.

Nu är det inte mycket kvar på denna månad. November. Nationella doulamånaden.
För mig har denna månad sannerligen handlat mycket om doulandet.
Jag har haft informationsträff med andra doulor, jag har varit på middag med andra doulor, jag har träffat flera par som vill anlita mig som doula, jag har som doula varit hemma hos par och övat inför förlossningen, jag har flitigt delat ut mina doula-visitkort, satt upp doula-lappar, varit på café och informerat föräldrar om doulandet, uppdaterat min doula-blogg och sist men inte minst försökt att i alla möten med andra människor nämna ordet doula.
I bara detta inlägg så finns ordet doula med 12 gånger. Inte illa pinkat.

Här kommer nu några bilder från i fredags, som min vän Sophie tagit, då jag och min lilla Harry var på Café Glada Barn med Nina Wahlin (och lekte och åt) och pratade med de föräldrar som var där om doulandet.


5 kommentarer:

 1. Vad kul Cecilia! Du går rakt fram nu, mot det du vill! Jag förstår verkligen att du får fullt upp, du är som gjord att vara doula. Kram!

  SvaraRadera
 2. Och en sak till. Det är så inspirerande att läsa. Just om hur du satsar. Du vet jag och mitt fotograferande. Jag väger och velar. Inte så att jag vill göra det på heltid men lite mer. Att våga visa lite mer. Jag är glad att jag kan läsa om dig och få lite mod.

  SvaraRadera
 3. Lotta det glädjer mig allt du skriver. Tack. Och tusen kramar i blåsten.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild på dig Cecilia, jag förstår verkligen att du valde den. Det är ju just så du ser ut när du lyssnar och är med en människa. Fantastiska foton Sophie.

  SvaraRadera
 5. Åh. Tack Johanna. Vad glad jag blir. Jag ska framföra din komplimang till Sophie.

  SvaraRadera