måndag 31 mars 2014

Mars och höst

Snart är marsmånad slut. Det har varit en fin måndag. Jag har haft 25 yogaklasser och en fantastisk förlossning. Jag ser fram emot april (våren!!!) och allra mest påsken. Jag längtar så innerligt efter torpet och det ska bli underbart att få komma dit. Min innan dess kommer jag att få lyckan vara med om en till förlossning som jag just nu går på jour för.

Snart firar jag 30 förlossningar. Jag är så enormt tacksam för det. För förtroendet.

I höst kommer jag med största sannolikhet att ingå i en doulagrupp. Vi kommer att vara några stycken doulor som delar på alla uppdrag. Så den som anlitar oss vet inte vem utav oss det blir som får äran att vara med på förlossningen. Men man har möjlighet att träffa oss alla innan.

Det som för mig är så bra med det här upplägget är att jag då kan ha jour några dagar i veckan,
istället som nu, då jag har jour alla dagar i veckan. Vilket innebär att jag kan undervisa i yoga och slippa oron och stressen att förlossning och yogaklasser krockar. Jag måste hela tiden ha en vikarie till mina yogaklasser just därför och det är inte alltid så lätt att hitta. Så det ska bli spännande att se hur det kommer att fungera med den här doula-gruppen.

Jag hade ett möte för några veckor sedan med några doulor som jobbar just så här och för dem fungerar det jättebra. Deras klienter har tyckte detsamma. Så det var fint att höra.

I höst ska jag också gå en YinYoga utbildning. Yinyoga har blivit min stora passion.
Så det ska bli väldigt spännande att så småningom få undervisa i den formen.

Jag uppdaterar inte bloggen så ofta nu förtiden. Jag har svårt att få tiden att räcka till. Men så fort jag stöter på något intressant så kommer jag att skriva om det här. Så ge inte upp. Allt har sin tid.
Bilden är från min yogaresa i Spanien, som jag gjorde i höstas.

2 kommentarer:

  1. Det låter verkligen som det bästa sättet för er doulor att jobba! Jag har själv avskräckts lite för just "arbetstiderna". Ibland kanske man faktiskt inte kan komma ifrån jobbet eller att det är något födelsedagsfirande eller liknande man inte vill missa. Så bra att slippa stressen med vikarier och annat. Stort lycka till!

    SvaraRadera
  2. Ja. Jag hoppas mycket på det här. För ibland har det varit en väldig stress. Att räcka till. Oro att inte få vara med och sjunga för barnen när de fyller år, att hitta vikarie till mina yogaklasser osv.
    Jag lovar att tala om hur det fungerar :) Ha en fin dag Eva.

    SvaraRadera